Asukkaille

Tälle sivulle kerätään vastauksia alueen asukkaiden päivittäiseen asumiseen liittyviin kysymyksiin. Kysymyksiä tälle sivulle voit lähettää sähköpostilla toimisto@kannistonhuolto.fi


Internet-liittymän hankkiminen

Tavallista modeemiliittymää varten tarvitaan lankapuhelinliittymä ja jokin ilmainen tai maksullinen Internet-palveluntarjoaja, jonka numeroon yhteys otetaan.

Laajakaistan (ADSL) voit tilata haluamaltasi Internet-palveluntarjoajalta, jonka verkko toimii alueella. Asentaja hoitaa tällöin tarvittavat luvat isännöitsijätoimistosta muutosten tekemiseksi talojakamoon. Huomaa myös, että taloyhtiölläsi voi olla yhteinen kiinteistöliittymä, johon liittyminen tulee usein omaa yhteyttä edullisemmaksi. Tästä voit kysyä taloyhtiösi hallitukselta.

Laajakaistaliittymän voi hankkia, vaikkei tavallista lankapuhelinliittymää olisikaan. Muista myös huolehtia tietoturvasta hankkimalla palomuurilaite tai -ohjelma.


Liputus

Huoltomiehet hoitavat taloyhtiöiden liputuksen yleisinä liputuspäivinä. Lisäksi voi liputtaa omana juhlapäivänään. Tällöin palvelun voi tilata isännöitsijätoimistosta, ja siitä veloitetaan työehtosopimuksen mukaisesti. Vaihtoehtoisesti oman taloyhtiön lipun voi hakea huoltohallista ja hoitaa liputuksen itse. Huomioi Suomen lipun kunnioittamista koskevat määräykset. Suruliputus tilataan isännöitsijätoimistosta eikä siitä veloiteta erikseen.